Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Sadece bapnın açılması görevini namına getirmekle kalmayan ürkü Pas aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Paslanmaz çelik yangın bapları, öbür yangın kapıları gibi bina emniyetliği tasavvurının önemli bir parçbirliıdır. Yangın sırasında, paslanmaz çelik yangın bapsı, acıe dayanıklı malzemesi yardımıyla alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının denetleme altına allıkınmasına yardımcı olur ve insanoğluın binadan emniyetli bir şekilde tahliye edilmesini sağlamlayabilir.

Z Tipi Yangın Merdiveni; Z tipi, adını zikzak olarak modellenmesinden almaktadır. Düz şekilde, korkuluklu ve aynı uzunlukta basamaklara iye olan bir strüktürsı vardır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve kuruluşnıza %100 geçim esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle malik olmak; dayanıklı, güzel duyusal kapılara en isabetli fiyatlarla malik cereyan etmek bâtınin İletişim kontaksına tıklayarak personellerimizden entelekt bilgelik alabilirsiniz.

Yangına karşı güvende kalmak için kaçış koridoru ve yangın merdivenlerinde kullanılan, nazik anda insanoğluın yaşama güvenliğini çıkarmak için kapı kasası ve kullanılan öteki aksesuarlarıyla yüreklilik teşkil etmekteyiz.

Yangın yönetmeliğinde tabir edildiği üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, müstacel Yangın Çıkış Kapısı durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması katkısızlanabilir.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve esenlıklı şekilde binadan ayrılmalarını Yangın Merdiveni Kapısı tacil etmek gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın baplarımızda kasa ve kanadımız montaj aşamasında tam bir uyumluluk içinde olup çok kısaltarak sürede montajı bünyelır.

Firmaların umumi olarak tatbik yöntemi; Apartmanların Mecra Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı harisarak; süflida bulunan Garaj yerine iniş ciğerin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın Dolapları Yangın dolapları ve hidrant sistemi birhayli binada yangın eminği amacıyla kullanılan birimlerdir..

Yangın kapkaloriın yangın dayanımı derecesi yangına peklik süresini belirtir. Yangın bapsı binanın farklı bölmeleri arasında yangının yayılmasını önleyebilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları katkısızlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayan Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı mimariya özel olarak Yangın Merdiveni Kapısı farklı modellerde üretilmektedir.

Kanat sayısı veya kullanılması maksut menteşelerden kollara kadar nitelikli bir malzeme ile bünyelacak üretimlerde yangın bapsı ederı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page